perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Haikarapostia

Freki ja Siukku on saamassa kesän alussa pienen ihmissisaruksen! Kovasti jo karvalapset odottavat pientä paimennettavaa.

Pienille koiralapsille on kerrottu haikaroista, joten arvatkaapa olivatko innoissaan kun postista haettiin iso haikarankuvin päällystetty laatikko. Ja suuresti pettyneitä, kun ei sieltä mitään vauvaa vielä löytynytkään. Kaikkea muuta kivaa kyllä.

Koirat pääsivät heti myssyjen koekäyttäjäksi ja helistintäkin koetettiin maistaa.



Siukku erityisesti eläytyi pienen vauvan maailmaan ja heittäytyi ihan pötköksi.



Freksu oli vauvalehdestä lukenut, että äitiyspakkauksesta saa oivan pedin.



Mutta pahus sentään, kun sekin on kuulemma varattu sille ihmisvauvalle. Ei oo reiluu!



Siukku on tyttömäisesti kiinnostunut lähinnä vauvan vaatteista. Niitä ois kauheen kiva maistella tai hautautua nukkumaan vaatelaatikkoon. Freki sen sijaan ei tahdo luopua perheen vauvan paikasta. Kun ei kerran tuttipulloa tai tuttia annettu, piti lapsetuskohtausta purkaa varpaita imeskelemällä ja kuka nyt tahtois koiran varpaita maistella...





Vaunujen kasaaminen oli kanssa kivaa. Ei enää märkiä tassuja ulkolenkeillä! Vaununkuomun alta onkin sitten hyvä haukkua sirkuttavia lintuja kelillä kun kelillä. Laitetaan nää äkkiä kasaan - on luvattu taas loskaa.



Turvakaukalon idea oli myös jäänyt Frekille hieman epäselväksi. Freki juoksee sinne Siukun hurjaa painihaastamista karkuun luullen olevansa turvassa. Hyvähän sieltä onkin tassua sitten paiskata päin näköä, kun ei toinen pääse takaapäin yllättämään, että sinällään ei hullummin keksitty.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Meillä kisut tykkäs eniten pinnasängystä ja hoitopöydästä. :D

10:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home