sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Vierailu Raparperilässä

Tänään oli siukulla suuri ja jännittävä päivä, ensimmäinen vierailu Raparperilään! Siukkukin pääsi näkemään minkälaisessa paikassa Frekejä kasvaa, ja olihan niitä siellä, Gööttien kera tietty.

On niillä tarkka hajuaisti, jos toi jonon viimeinen vielä mut haistaa, Siukku mietti. Aluksi taisi vähän jännittää.Kuningatar-äiti Plättäkin kävi tsekkaamassa poikansa uuden "siskon". Taisi kelvata.Sit mentiin vähän "kuka kiipeilemään" niin alkoi tunnelma rentoutua. Siukun soolosuoritus.Sit hieman kokeneempaa ja vaikeusasteeltaan haastavampaa suoritusta.Kävyllä ja Siukulla synkkas aika mainiosti, tässä Siukku osoittaa hellyyttä.Sit seurasi yleistä juoksentelua ja rallaamista.

Lyhyet jalat on joskus tosi näppärät.Käpy käytti Siukkua ponnistuslankkuna pituushypyssä.

Välillä piti ihan käyttää pelisilmää...... ettei joutuis tällaisiin tilanteisiin.Sit Freki innostui Kävyn korvista, vähän liikaakin. Kuten Hanna osuvasti sanoi, täs juhlittiin samalla Frekin palleja, joista herra luopuu ensi viikolla.Sit vielä Siukun osoitus siitä, et joskus sitä vaan keulii, vaikkei mopo oiskaan.Kotona onkin sitten vedelty sikeitä ihan kunnolla. Oli hienoa, et Frekin kantakodinlauma otti Siukunkin vastaan näin hienosti, et ei varmasti jäänyt Siukuran viimeiseks visiitiks. Tää oli muuten samalla muutoinkin juhlapäivitys, Frekin blogin sadas tarinatuokio!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiitos illan parhaista nauruista.
Ihanaa menomeininkiä. tv. herne

7:19 ip.  
Blogger arripurrit said...

Ihania kuvia! Siukku on supersöpö ja hauska otus. Sitä tässä vaan ihmetellään, että miten noi Siukun ilmeet on ihan ku Frekillä... Kuinka voi molemmat koirut olla noin ilmeikkäitä? Pidetäänkö niille siellä jotain naamanvääntelykoulua?? =)
ihastelee, ärripurrilan väki

11:47 ip.  
Blogger Raparperit said...

Mä luulen pikkis että noi venyttelee ainakin niiden silmänreikiä.

Maanmainio ponnahduslauta toi Siukku ;)

9:00 ap.  
Blogger T. said...

No kun Siukulla on ilmeilyguruna sen tason mestari kuin Freki, niin ei kai siinä voi kuin oppia hyväksi ilmeilijäksi. :D

10:00 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home