perjantaina, elokuuta 10, 2007

Mitä sitä ennen vanhaan tehtiinkään...

Frekissä ei niinkään olla muuten havaittu lintukoiran vikaa, jos ei sorsien tuijottelua lasketa, mut kun pöytään isketään grillattua lintua, niin kyl siinä menee pojan silmät palloiks.



Ja loppupuolella sitten alkaa suupieletkin valua lattiaa kohti, jos mitään ei tule...



Meillähän ei siis kerjääjille anneta mitään, mut pitäähän Frekin valvoa et pöydässä on sentään kelvollista ruokaa.



Sitten eilen illalla saatiin vedet silmissä ihastella, kun Freki aikansa kuluks ihan omatoimisesti päätti kuunnella mp3-soitinta. Ensiks pimeessä huoneessa ovea kohti käänty tällanen hahmo...



Valoa lisäämällä huomattiin, et vaikka kuuntelija oli tosi viattomalla ilmeellä liikkeellä, niin ei se mallioppiminen ollut ihan perille mennyt. Mut aika kului selvästikin paljon paremmin nykytekniikan avulla, ei ollut kellään yhtään tylsää.



Mitä sitä mopsitkaan ennen mp3-soittimia illat pitkät tekivät...

4 Comments:

Blogger raparperit said...

voivoi kyl on koiranjalostus menny vaa ihan mahottomaks. Metsästetää vaa grillattuu lintuu ja kuunellaan mP3 soitinta. Freki vois kyl äitirapskulle opettaa ton MP-kolmosen sielun elämän , se ku ei oo näin maalaiselle auennu.

11:50 ap.  
Blogger T&S said...

Freki neuvoo: Siit vaan laitetaan noi puokulat päähän, ihan mihin kohtaan vaan ilmeisesti, ja istuskellaan jossain. Vähän voi sit välillä liikehtiä, etteivät luule et nukkuu. Ei siin sen kummempia jippoja kai ole. ;)

12:10 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Aivan ihana ja humoristinen blogi, nauroin kyllä katketakseni noille lintukoira-kuville:)

Meille tulee oma mopsivauva viiden päivän päästä, siis tulevana perjantaina. Näitä kuvia kelpaa katsella näin loppusuoralla.

9:23 ap.  
Blogger T&S said...

Onnea vaan tulevasta mopsivauvasta! Täällä kun kelailee taaksepäin, niin voi todeta et kyl niistä pienistäkin mopsinnäköisiä tulee, jossain vaiheessa.

6:41 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home