sunnuntaina, lokakuuta 01, 2006

Ryppyinen koululainen

Frekille on tullut ikää täyteen jo 4 kuukautta. Vanhenemisesta ei ole selvitty rypyittä, kuten kuvasta näkyy. Taitaa olla Unto-isänsä komean otsan perinyt, toivottavasti ainakin.

Aika rauhallista arkea on elelty viime ajat. Opeteltu sisäsiisteyttä työpäivien aikana ja tassulla vilkuttamista. Naapuruston koirista osa vipeltää jo kauhuissaan karkuun kun innokas leikkijä tapsuttaa polulla vastaan, eivät taida enää jaksaa mopsitarmoa. Mutta Freki ei moisesta välitä vaan hyvällä ruokahalulla tankkaa lisää energiaa, painoa alkaa olla jo noin 4,5 kiloa. Painon lisäys ei kyllä sulavalinjaisessa herrassa juurikaan näy. Onkin alettu epäillä, jospa Freki sittenkin pentueen höyhensarjalaisen paikkaa pitkään jo pitäneenä olisikin rodultaan whipsi eli whippet-mopsi. Touhottaja oli tästä ajatuksesta kauhuissaan ja alkoikin järjestelmällisesti hankkia lisäpainoa syömällä kaikki ulkoa löytyvät pihlajan- ja ruusunmarjat vielä pikkukivien lisäksi.

Viime viikolla Freki aloitti sitten oppivelvollisuutensa osana kunnon koirakansalaiseksi kasvua. Aiheesta koetetaan pian järjestää lisää tietoa kuvien kanssa Frekin omille sivuille. Nyt aluksi todettakoon, että Freki oli aivan ihastuksistaan kurssikaveristaan, mustasta mopsineidosta. Ystävyys alkoi kunnon pölyisellä painilla pitkin hiekkakenttää. Ja ehdittiin siinä sivussa kerjätä kurssinvetäjä -tädiltä ekstranamiakin. Eli ainakin osa mopsintaidoista on hyvin hallussa.

2 Comments:

Blogger raparperit said...

Onnea Whipsi-Frekille opintielle!

Näyttäs muuten ihan samalta kuviolta kun Unto-iskällä toi otsakuvio . Se on hiano!

-äitiraparperi-

7:07 ap.  
Blogger Molla said...

Kuopio kiittää ja kumartaa pentuonnitteluista:)

Meillä on vielä aikamatka tohon koululaisen elämään

8:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home