torstaina, elokuuta 10, 2006

Matkailua ja vierailua

Freki kävi sitten meidän kanssa maailmalla, junailtiin ensin mummon ja ukin luona käymään ja sitten autoiltiin takaisin. Freki klaarasi muuten junamatkailun oikein mainiosti. Vr on sentään laittanut vanhoja 1.luokan vaunuja eläimille, joten kelpaahan siellä kokolattiamatolla koisaillakin. Hämmentävin hetki junassa oli erään eroahdistupennun ulinat, Freki oli ihmeissään et mitä se iso tyyppi siellä vouhkaa ja oli kovasti menossa sitä tiedustelemaan.





Mummo ja ukki taisivat viimeistään nyt joutua mopsilumoukseen, sen verran mielin kielin Freki oli. Tuloksena on, että nyt osataan sitten kerjätä kotonakin ruokapöydän ääressä. Maailmalta ne pahat tavat tulevat.






Paluumatkalla sitten poikettiinkin Raparperilän kautta, ja siellähän olikin sitten vilinää. Äitiraparperi sai ensimmäiseksi suukottelut ja sitten vasta kerettiin muun lauman sekaan pyörimään. Mopojengistä oli paikalla myös Jope, niin riittähän siinä menoa. Freki kyllä vielä saa jonkinlaisen trauman korviinsa kohdistetuista arvosteluista (tai nauruista), minkäs mopsi tuulikorvalleen voi.



Frekistä paljastui muuten Pulkkis-fani. Pulkkisen nyrkkeilijähahmon nenätuhahdukset herättivät sen täydestä unesta silmät apposellaan tuijottelemaan et mitäs menoa. Tuhahtelun jatkuessa Freki kierteli aivan ihmeissään koko taloa, et missä moisen tuhinan pitäjä on. Toimii joka kerta.