torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Puntarointia

Koetettiin täällä kokatessa hahmottaa paljonko tuo Uunon paino oikein on. Lähin mitä onnistuimme löytämään oli purkillinen ananasta. Kanniskelemme sitä nyt täällä vuorotellen. Pitänee käydä ostamassa toinenkin purkki jos aikoo ruuan saada valmiiksi...


Weighting things

While cooking, we tried to realize how much does Uuno actually weight. The closest thing we could find matching his weight was a can of pineapple. Now we are taking turns in carrying it around. We'll have to get another can if we are to finish cooking...

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihanaa lukea kuinka joku on noin innostunut. Tuollaisia pennunostajia varmasti jokainen kasvattaja toivoo.

10:40 ap.  
Blogger raparperit said...

ihanaa te ootte ananaspurkkeinenne viel pöhkömpiä kun mä!
-äitiraparperi-

11:55 ap.  
Blogger T&S said...

Innokkaita ja kai hieman pöhköjäkin ollaan, mutta omasta mopsista on sen verran kauan haaveiltu, et kai se on ihan aiheellista tässä vaiheessa. :)

1:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihanat sivut Uuno Untonpojalla täällä ;)! Täällä kirjottaa Uunon isän omistaja Pugemon-kennelistä! Ja olin kätilönä kun Uuno syntyi viikko sitten maailmaan :)! Ihana poika, toivottavasti tavataan! Kiva kun olitte nähneet meidän Mauriakin näyttelyssä :)!

7:16 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Koittakaa saada se ruokavalmiiksi siihen kun saattä uunonne. Muuten ette jaksa hoitaa sitä sitten kun saatte sen Hee Hee.

10:07 ip.  
Blogger T&S said...

Mamma-pugemonille: Kiitokset vierailusta ja toivottavasti tosiaan Uuno vielä vanhempanakin Pugemoneja tapaa. Untolle terveiset.

Ja eiköhän täällä ruuissa pysytä. :)

7:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home