sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Hirvikoira

Freki törmäsi eilen hankihypellessään gööttiin. Tai ei siis ihan törmännyt, mut pysähtyi kuin seinään tuijottamaan. Silmistä oikein näki miten tätä gööttiä vertailtiin arkistoista ennestään tunnettuihin göötti-mummoihin... No ei löytynyt osumaa mut silti Freki päätti rynnätä pusuttelemaan tyyppiä, joka taas järkyttyi ajatuksesta kovin ja lähti pakoon. Vähille jäi ne tervehtimiset.

No sit kotona Freki esiteltiin uudelle leikkikaverille, Hirvakselle. Tutustumiset vaiheen jälkeen alkoi kova temuaminen.







Freki päätti aloittaa taas yhden sivuprojektin, eli voishan se välillä käydä hirveä tai paria ajamassa, jos se näin rattoisaa on. Ja etenkin jos ne yleensäkin saa ajettua ja jäljitettyä mukavasti kotisohvan alle, niin mikäs siinä on passissa makoilessa.



Sit Freki löysi jostain vanhan tutun, ensimmäisen paitansa. Kaiveltiin arkistoista vertailukuva, ja onhan poika tainnut vähän massaa kerätä sitten viime sovittelun.



Ja tänään Freki otti mafia vaihteen päälle, paksu sikari suupieleen, posket makkaralla ja sopiva asento, siitä se lähtee. Ei sit muuta kuin pidetään silmät auki jos Suomessakin tehtäis mafialeffaa, olis tosi uskottava johtohahmo tarjolla.



2 Comments:

Blogger raparperit said...

No ei oo ihme jos ei kives laskeudu tol vaaleenpunaseen puetulla Freki-neidolla !

-äitiraparperi-

5:18 ip.  
Blogger Sari ja ärripurrit said...

Pakko säestää edellistä kommentoijaa - kyllä se kives on tota vaaleenpunasta mekkoa pelästyny =) Mutta suloinen toi Freki on, mekossakin! Me ei edes tunneta, mutta mun on pakko käydä säännöllisesti täällä Frekin blogissa uusia kuvia kurkkimassa, kun tolla teitin poitsulla on ihan maailman veikeimmät ilmeet.
Terkkusia terriereiltä ärripurrilasta

10:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home